2014 YDS İlkbahar Dönemi Sınav Tarihi

2014 YDS İlkbahar Dönemi Sınav Tarihi

                3-12 Şubat 2014 tarihleri arasında başvurusu yapılan 2014 YDS İlkbahar dönemi sınavı 6 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecektir. YDS’ye başvurmuş olan adayların bireysel başvurularında düzenleyemedikleri eğitim bilgileri sınav koordinatörlüklerinde ve başvuru merkezlerinde güncellenebilmektedir.

Aday başvuru işlemlerinin ardından sınava giriş belgesini https://ais.osym.gov.tr/  adresinden sınavdan 10 gün önce çıktı şeklinde alabilirsiniz. Adaylara ÖSYM’nin herhangi bir ek sınav giriş belgesi yollanmayacağı duyurularda belirtilmiş ve internetten edinilecek olan bu sınav giriş belgesinin renkli olması resminiz daha net olması açısından tercih edilmektedir. YDS’ye girecek olan adayla 6 Nisan 2014 tarihinde sabah 9:30’da başlayacak olan sınav için sınav saatinden önce sınava girecekleri okulların bahçesinde olmaları gerekmektedir. Son derece titizlikle aranarak sınav salonuna alınan adaylar için yanlarında bulundurmaları gerekenler; sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı ya da pasaport ve güncel bir vesikalık fotoğraf. Sınav salonlarında kopyayı önlemek için herhangi bir eşya alınmasına izin verilmediği gibi pet şişe içinde bulunan suyun da ambalaj kağıdının çıkarılması gerekmektedir. Sınavın ilk 10 dakikası ve son 15 dakikasında sınav salonunu terk etmek mümkün değildir. Saat 9:30’da başlayacak olan sına saat 12:00’da sona erecek ve adaylar sadece 11:20-11:45 saatleri arasında sınav salonunu terk edebileceklerdir.

YDS sonuçları için ÖSYM adaylara herhangi bir sonuç kağıdı göndermediği için sınav tarihinden 6-10 gün sonrasında sınav sonuçlarının internet üzerinden açıklanmasını takip edebilirsiniz. Aday bilgi işlemleri sayfanızdan YDS’den kaç puan aldığınızı ve sınav detaylarınızı da görebilmeniz mümkün.

Hakkımızda Sosyal Bilgiler

Belki Bunlar İlginizi Çekebilir.

meb

2021 Bursluluk Sınavı Başvuru Bilgileri

BAŞVURU BİLGİLERİ Veliler ön başvuruyu https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir. Sınav başvuruları 08-26 Şubat 2021 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir