2012 Sbs Yerleştirme Sonuçları Öğren

sbs yerlestirme sonuclari

Milli Eğitim Bakanlığı bildiğniz gibi 1-8 Ağustos arasında sınav puanına dayalı öğrencilerden okul tercihlerini online olarak aldı.Daha önceden belirtilen 24 ağustos tarihini beklemeden sonuçların yarın açıklanacağı belirtildi.

Aşağıdan 8.sınıf sbs ortaöğretim yani lise yerleştirme sonucunu öğrenebilirsiniz.Hangi liseyi kazandığınızı yada hangi lise kaç puanla kapattığını aşağıda paylaşacağım link vasıtası ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Sbs sonuçların erken açıklanması beklenen bir gelişme idi.Çünkü 2012 sbs yerleştirme sonuçları bilgisayar vasıtası ile yapıldığı için fazla bir zaman almamakta.Sadece hata olmaması için yapılan atamaların kontrolü zaman almaktaydı.MEB bu şekilde erken sürprizler yapmaktadır.

Önemli bir kaç hatırlatmalarda bulunmak istiyoruz.

2012 Sbs yerleştirme sonuçları posta yolu ile velilerin adresine gönderilmeyecektir.Sonuçlar e-okul yada www.meb.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Sonuçları 17.08.2012 tarihinden itibaren ulaşabilirsiniz.

2012 Sbs yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra yedek listeden ek yerleştirmeler olacaktır.Mutlaka yedek listeden ek yerleştirmeler takip edilmedir. Toplam 3 defa ek yerleştirme yapılması planlanmaktadır.

Öğrenciniz hiç bir okula yerleşemesi takdirinde sınavsız öğrenci olan okullara başvurmanız gerekmektedir.

 

2012 Sbs yerleştirme sonuçları hakkında görüş ve önerileri aşağıda paylaşabilirsiniz.

2012 Sbs yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için lütfen buraya tıklayınız

 

Hakkımızda Sosyal Bilgiler

Belki Bunlar İlginizi Çekebilir.

meb

2021 Bursluluk Sınavı Başvuru Bilgileri

BAŞVURU BİLGİLERİ Veliler ön başvuruyu https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir. Sınav başvuruları 08-26 Şubat 2021 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir