2012 Üniversite Kayıt (Harç) Ücretleri Ne Kadar

son dakika: Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ”Bundan böyle birinci öğretimde harçlar kaldırılmıştır” dedi.

Üniversiteler kayıtlar yakın bir zamanda başlayacak.Adaylarda tatlı bir telaş sarmış durumda. Kayıtlar için gerekli evrakların neler olduğunu bu yazımızda paylaşmıştık. Üniversitelere kayıt sırasından alınan ve sürekli gösterilere neden olan üniversite kayıt parası diğer adıyla harç ücreti kayıt sırasında alındığı düzenli olarak üniversite bitinceye kadar alınır.

yok

Geçtiğimiz günlerde Başbakan ve Maliye Bakanı üniversite harç ücretinin kaldırlacağını beyan etmişlerdi fakat bu uygulamanın bu yıla yetişeceği konusunda tam bir açıklama gelmemişti.Bu konudaki yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

2012 Üniversite harç ücretlerinin ise önümüzdeki hafta açıklanması beklenmektedir. fakat

DİKKAT: dikkat etmeniz bir konuda HARÇ ücretlerin ne zaman ve ne kadar yatırlacağı üniversitelerin kendi sitelerinden duyrulmaktadır.Ayrıca bazı üniversiteler harç ücretlerini açıklanmasını beklemeden eski ücretlerin yatırılması doğması ihtimal açığın ise harç ücretlerin açıklanmasından sonra yatırlması istenmektedir.

Hakkımızda Sosyal Bilgiler

Belki Bunlar İlginizi Çekebilir.

meb

2021 Bursluluk Sınavı Başvuru Bilgileri

BAŞVURU BİLGİLERİ Veliler ön başvuruyu https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir. Sınav başvuruları 08-26 Şubat 2021 tarihleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir