2013 Tayin Yolluk Hesaplama Programı

yolluk-hesaplama-programi-2013Son günlerde yapılan il dışı ve il içi atamalarda öğretmenlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de yolluk ücreti olsa gerek. Malum bir yerden bir yere tek başına bile gitmek masraflı iken evi bir yerden bir yere taşımak epeyce ekonomileri zorlamakta. Bu anda yardıma yolluklar koşmakta. Yollukların ne kadar geleceği konusunda bir fikir elde etmeliyiz ki ev taşımada planlarımızı harcamalarımızı ona göre yapalım Yolluk hesaplama programı güncel 2013 versiyonu ve bilgilerini içermektedir.El ettiğiniz verilen kesin veriler değildir.En doğru hesaplamayı milli eğitim müdürlükleri yapacaktır. 2013 Tayin Yolluk Hesaplama programı net bir rakam vermede alacağını yolluk çıkan sonuca yakın olacaktır.Fakat doğru hesapladığınıza emin olunuz.

Yolluk hesaplama programı exel kullanılarak yapılmış.Bana ait değildir. Çağlayan adlı arkadaşa aittir.Kendisine çok  teşekkür ediyoruz. 2013 Tayin Yolluk Hesaplama Programını indirebileceğiniz sayfaya gitmek için buraya tıklayınız.

Hakkımızda Sosyal Bilgiler

Belki Bunlar İlginizi Çekebilir.

Okulum Temiz Belgesinde Okullarin Dikkat Edecekleri Hususlar Nelerdir

Okulum Temiz Belgesinde Okulların Dikkat Edecekleri Hususlar Nelerdir

Okulum Temiz Belgesinde Okulların Dikkat Edecekleri Hususlar Nelerdir GÜVENLİK BÖLÜMÜ Antiseptik solüsyon Temassız Ateş ölçer Covid-19 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir