SÝZCE HANGÝSÝ VE NEDEN?

Başlatan seyfettin, Ekim 10, 2008, 11:24:50 ÖS

« önceki - sonraki »

seyfettin

SOSYAL BÝLGÝLERDE EN ÇOK SEVÝLEN ALAN HANGÝSÝ TARÝH MÝ COÐRAFYA MI ?
BENCE COÐRAFYA ÇÜNKÜ ÖÐRENCÝLER SIKILIYOR GEÇMÝŞTE YASANANLARI OGRENIRKEN AMA YASADIGIMIZ GEZEGENI BILME ISTEGI ONLARIN COGRAFYA HEVESINI ARTTIRIYOR.

Sosyal Bilgiler1

Benimde izlenimlerime göre de coğrafya.
.

ömer faruk

bence de coğrafya ama tarihimizi yeterince bilmediğimiz için çocuklarımıza sevdiremediğimiz için

LeO

ben henüz bir öğretmen degilim tabiki sizin kadar akademik yorumlar yapamam ve sizin kadar yeterli gözleme sahip dseğilim ama ben inanıyorum ki coğrafyayı öğrenciye güzel kılan hocamında üste belirttiği üzere sadece merak ki bu yaşın en belirgin özelliklerinden biri bu ama bence merak kadar etkilli birşey daha var o da bize neyi ne kadar verebiliyor yada ne kadar seviyoruz ne merak ediyor ve en az öğrencimiz kadar keyif alıyoruz tabiki ''coğrafya''İŞTE BU YÜZDEN ÖÐRENCÝ ARKAdaşlarımızda coğrafyaya bu yüzden ilgi duyuyor. Lakin biz öğretmeniz işimiz herşeyden önce gerekeni vermek ve bizim kısa vadede şu sıralar en çok ihtiyaç duydugumuz şey birlik ve beraberlik bunuda ancak tarihle aşılayabilirz lütfen untmayalım üstadlarım...

40alper40


PeRi

bence tarih ben tarihi daha çok seviyorum :) çünkü sözelciyim türkçem filan daha iyi  :)çünkü coğrafya ve yer yüzü şekilerini vb. şheyleri işliyoruz bence sıkıcı oluyor AMA ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ bu yüzden ben tarihi seçiyorum.tarih ezber işidir insanlar kolay kolay akıllarında bir şheyi tutamazlar bu yüzden genellikle coğrafya seçilir :) :) :) :)
fORUMDA PAYLAŞIMDA BULUNMAKİÇÝN
1. http://www.sosyalbilgiler.org/forum/indir linke tıklayıp dosyanızı yükledikten sonra  size verilen linki kopyayıp yapıştırabilirsiniz.
2.http://www.sosyalbilgiler.org/forum/index.php?action=downloads bu linkten uygun bölüme dosyanızı yükleyebilirsiniz.
3. Yada yeni konu açıp ek özellikler kısmına tıklayıp dosyanızı yükleyebilirsiniz.


!!! Okuyorsun, eğleniyorsun, öğreniyorsun. Paylaş ki başkaları da okusun, eğlensin, öğrensin !!!