Sayın Yetkili,
İzmir Bornova Yahya Kemal Bayatlı Ortaokulu 5.sınıfa devam eden 11 yaşındaki kızım için, dersle ilgili bir takım kaygılarıma cevap bulmak için sitenizi ziyaret ettim.
Dersle ilgili, konuyu sınıfta işleyip evde tekrar yapıyor olmasına karşın sınav notu düşük geliyor. Bu durumu düzeltmek için bir takım soru bankası kitaplarından , tonguç akademi 5.sınıf kazanıp kitabından testler çözüyor ama sınavlarda sonuç yine değişmiyor.
Bu durumu nasıl düzeltebiliriz ne tür kaynaklara yönelmesi gerekit, ders çalışma stilinde ne tür bir yenilik yapması önerilir, konu anlatım videoları kısıtlı olduğu için eba internet sitesinden çok bir kazanım alamıyor, başka materyaller varsa videolu konu anlatımı içeren onlarıda bilginiz dahilinde paylaşmanızı desteğinizi rica ediyorum.
Saygılarımla,
- Gökben İmamoğlu sordu 4 sene önce
- Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekli
Kişiler arasında farklılıklar olsa da sözel derslerde yazarak çalışmak etkili olmaktadır. Bunun yanında test çözerken soruyu iyi anlaması sorunun çözümünde oldukça etkilidir. Kesin bilgi verebilmek için öğrenciyi iyi tanımak gereklidir ki bunu en iyi öğretmenleri bilir. Öğretmenleri ile bu konuyu konuşmanız sonucunda olumlu sonuçlar alacaksınızdır.
- Sosyal Bilgiler cevapladı 4 sene önce
- Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekli